BAXBIER BREWERYONZE BIEREN

Citra Pale Ale
‘KON MINDER’ IS DE KREET VAN EEN DOLENTHOUSIASTE GRONINGER DIE ZIJN WAARDERING WIL UITEN. KON MINDER CITRA PALE ALE IS EEN FRIS BIER MET EEN MOOI FRUITIG HOPKARAKTER DOOR ONDER MEER HET GEBRUIK VAN AMERIKAANSE HOPPEN EN SINAASAPPELSCHILLEN. ZOALS DE BROUWERS ZELF ZEIDEN TOEN ZE HUN EERSTE BIERTJE PROEFDEN… KON MINDER!
Abel's Ale

ABEL ‘DE ONTDEKKER’ TASMAN BEVOER DE STILLE OCEAAN OP ZOEK NAAR NIEUWE WERELDEN. VOLGELADEN MET TROPISCH FRUIT, BLOEMEN EN SPECERIJEN WIST HIJ ZIJN THUISHAVEN GRONINGEN WEER TE BEREIKEN. HIJ HEEFT DEZE PACIFIC IPA MISSCHIEN NIET ZELF GEBROUWEN, MAAR HIJ SMAAKT ZEKER ZO AVONTUURLIJK ALS ZIJN ONTDEKKINGEN. VOLGEPAKT MET DE MEEST VERSE AUSTRALISCHE EN NIEUW ZEELANDSE HOP, MET OP DE ACHTERGROND EEN SUBTIELE HINT VAN THAI DRAGON-PEPERS IS DIT BIER DE BELICHAMING VAN DE ONTDEKKINGSREIZEN VAN ABEL TASMAN.

Koudvuur
WAAR ROOK IS, WAS VUUR! DEZE PORTER KRIJGT ZIJN ROKERIGE KARAKTER DOOR HET GEBRUIK VAN GEROOKTE EN GEBRANDE MOUTEN. EEN DONKER BIER OM RUSTIG VOOR TE GAAN ZITTEN EN LEKKER VAN TE GENIETEN BIJ EEN ZOMERS KAMPVUUR, VOOR DE OPENHAARD ALS DE DAGEN KORTER WORDEN OF GEWOON OMDAT HIJ LEKKER IS.
Rokkenjager
DE LENTE IS PRACHTIG! DE BLOEMETJES BLOEIEN, DE BIJTJES BESTUIVEN EN DE EERSTE ZON LAAT ZICH WEER ZIEN! EN MET DE EERSTE ZONNESTRALEN IS DAAR OOK ROKJESDAG… ALSOF HET AFGESPROKEN WERK IS, VERSCHIJNEN VROUWEN EN MASSE MET ONTBLOTE BENEN. WAT IS ER NOU MOOIER DAN DIT NATUURFENOMEEN TE AANSCHOUWEN VANAF EEN TERRAS MET EEN LEKKER FRUITIG LENTEBIERTJE? DIT BIER IS VOOR NATUURLIEFHEBBERS!
Cinnamon

CINNAMON WEIZENBOCK TE DRINKEN? DEZE WEIZENBOCK VAN 7% HEEFT EEN FRUITIGE SMAAK MET EEN KRUIDIGE TOETS VAN KANEEL. DE COMBINATIE WEIZEN-BOCK GEEFT VERDER EEN FRISSE INDRUK VAN DE WEIZEN EN DE WARMTE VAN BOCKBIER. HEERLIJK OP EEN NAZOMERS TERRAS OF TIJDENS DE EERSTE HERFSTSTORMEN. OVERIGENS GOED TE COMBINEREN MET HERT, MAAR OOK BIJ PITTIGE KAASSOORTEN.

Tropical Pale Ale
SPECIAAL VOOR IEDEREEN DIE VROEGER TAKSI DRONK EN NU MET DE ÜBER NAAR HUIS BROUWDEN WIJ DEZE PALE ALE. BOMVOL MET DE TROPISCHE SMAKEN VAN TOEN
https://www.baxbier.com/wp-content/uploads/2020/12/BB_023_BORIS_2020_MOCKUP_VOOR.png
B.O.R.I.S. IS EEN BLOOD ORANGE RUSSIAN IMPERIAL STOUT.DIK,EN VOLTONEN VAN KOFFIE,CHOCOLADE EN BLOEDSINAASAPPEL.DE NAAM EN HET GEHEIME INGREDIËNT ZIJN EEN KNIPOOG NAAR PRESIDENT YELTSIN,DIE NOOIT EEN BORREL AFSLOEG. NA ZDOROVJE! MAAR PAS OP VOOR DE MAN MET DE HAMER (EN SIKKEL)
SPLENDID ISOLATION

Splendid Isolation is de term voor een plek die zich buiten het middelpunt van de belangstelling ontwikkelt tot iets bijzonders. Uniek, eigenzinnig en een tikje dwars. Het wordt vaak gezegd over Groningen, en daar zijn we trots op. Al zullen we dat nooit zeggen. Splendid Isolation staat ook voor de periode die achter ons ligt. Noodgedwongen gescheiden van alles wat we leuk vinden, ontwikkelden we daarom twee bieren: Splendid en Isolation. Twee keer hetzelfde recept, twee Double IPA’s, maar Splendid met een East Coast gist en Isolation met een West Coast gist. Afzonderlijk zijn ze goed, maar samen zijn ze op z’n best. Net als wij.

BANDWAGON 415

TIME TO HOP ON THE BANDWAGON. A BRAND NEW SERIES OF BIG FAT IPA’S THAT COULDN’T START WITH 001 BECAUSE, WELL, WE’RE NOT THE FIRST TO JUMP ON THE HYPE TRAIN TO HAZETOWN. 415 IS LOADED WITH GALAXY, ENIGMA AND BELMA HOPS FOR BIG NOTES OF YELLOW FRUIT, CITRUS, WHITE GRAPES, DANKNESS AND A SMOOTH LINGERING BITTERNESS.

SUDDEN DEPARTURE

After they rocked our festival a couple of times it was time to brew a collab with our savage friends from Sudden Death. But as pandemic times call for desperate measures, Olli and Steven were forced to rush back to Germany in the middle of the brew to escape Code Red and a mandatory quarantine. We took good care of this big fat mango IPA with huge amounts of Citra, Motueka and Cryo Amarillo for people on both sides of the Grenzübergang to enjoy.

BLOND

IN HET MIDEN VAN ALLE EXTREMEN IN HET MODERN BIER IS DIT BLONDE BIER EEN MOOI RUSTPUNT. FRIS, DOORDRINKBAAR MET EEN LICHT HOPPIGE TOETS. OF ZOALS WE VROEGER GEZEGD ZOUDEN HEBBEN: KON MINDER.

TRIPEL

EEN KLASSIEKE TRIPEL, VOOR IEDEREEN DIE OP ZOEK IS NAAR BELGIË IN EEN GLAS, MAAR DAN UUT GRUNN. KRACHTIG, MET MOOI ZOETJE EN KRUIDIGE TONEN VAN KRUIDNAGEL EN KORIANDER. OF ZOALS WE VROEGER GEZEGD ZOUDEN HEBBEN: KON MINDER.

social mediaVOLG ONS

Biermandje
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0