BAXBIER GRONINGEN PROEFLOKAALWELKOM IN ONS PROEFLOKAAL

SCROLL VOOR MEER

Baxbier heeft naast de brouwerij een Proeflokaal met zonnig terras aan het Reitdiep. Het proeflokaal is van donderdag tot en met zondag geopend voor rondleidingen, proeverijen, diners, afstudeerfeesten, borrels en evenementen van jeu-de-boules toernooien tot elvis look-a-like wedstrijden en alles wat daar tussenin zit. Oh ja, je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen voor een paar goede glazen bier!

RONDLEIDINGEN & PROEVERIJEN

We nemen je graag mee voor een unieke inkijk in onze brouwerij. Van woensdag tot en met zondag is er om 16:30 de mogelijkheid om een rondleiding met proeverij te doen in ons Proeflokaal. Leuk voor beergeeks, verjaardagen, personeelsuitjes of gewoon uit interesse. Na uitgebreide uitleg over het onstaan van de brouwerij, het brouwproces en onze bieren sluiten we de rondleiding met een proeverij in ons Proeflokaal.

De rondleidingen zijn in het Nederlands, behalve op vrijdag, dan kan het ook in het Engels. De rondleiding met proeverij duurt ongeveer 1,5 uur. Uiteraard kun je daarna nog lekker blijven borrelen en/of een hapje eten.

Reserveren is heel eenvoudig via de bookingstool rechtsonderaan de website.

MENU

Bekijk via onderstaande knop onze menukaart.

Baxbier heeft naast de brouwerij een Proeflokaal met zonnig terras aan het Reitdiep. Het proeflokaal is van woensdag tot en met zondag geopend voor rondleidingen, proeverijen, diners, afstudeerfeesten, borrels en evenementen zoals bijvoorbeeld onze maandelijkse pubquiz. Ook kun je je eigen evenement bij ons organiseren, in overleg is (bijna) alles mogelijk! Oh ja, je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen voor een paar goede glazen bier!

RONDLEIDINGEN

De rondleiding begint in principe om 16.30 en duurt ongeveer een half uur. De proeverij duurt ongeveer een uur. Er is echter altijd ruimte voor maatwerk. Heb je een specifiek verzoek? Mail dan naar proeflokaal@baxbier.com! Reserveren kan met de bookingstool onderaan de website.

ETEN & DRINKEN

Ons Proeflokaal is geopend van woensdag tot en met zondag. We serveren elke week een wisselend weekmenu met lekkere daghappen en een aantal vaste klassiekers. We gebruiken zoveel mogelijk groente, zuivel en vlees van biologische boeren in de regio die hun dieren voeren met onze bierbostel, een restproduct van het brouwproces. Daarnaast koken we graag met onze bieren, of bedenken we gerechten die perfect passen bij een van onze vaste bieren.

Je kunt zo aanschuiven, maar als je met een grotere groep bent vinden we het fijn als je even reserveert. Ook als je al gegeten hebt is het Baxbier Proeflokaal de perfecte plek om je avond te beginnen. Neem plaats op ons zonnige terras aan het water, of zoek binnen een mooie tafel met zicht op de glimmende brouwketels om te genieten van onze bieren en borrelhapjes.

proeflokaal-6
proeflokaal-7
proeflokaal-5
proeflokaal-2

SMAAKT HET NAAR MEER?

  • RONDLEIDING
  • FEESTELIJK
  • ZAKELIJK

We nemen je graag mee voor een unieke inkijk in onze brouwerij. Elke woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag verzorgen wij een rondleiding door de Baxbier brouwerij in Groningen. Elke rondleiding wordt in ons sfeervolle proeflokaal afgesloten met een proeverij van verschillende Baxbieren.

Ons Proeflokaal is de perfecte plek om jouw feestje te vieren. Of je nou afgestudeerd bent, jarig bent, gaat trouwen, met pensioen gaat, of wat ons part zelfs een Elvis Look-a-like contest wilt organiseren: Bij ons kan het. We denken graag met je mee, we hebben ruime ervaring met ondere andere BBQ’s, Pubquizzen, live muziek van klassiek tot modern, trouwfeesten en grote diners. Maatwerk of vragen?

Als je voor jouw zakelijke evenement op zoek bent naar een inspirerende locatie ben je bij ons aan het juiste adres. Het Proeflokaal is bij uitstek geschikt voor onder andere congressen, teamuitjes, presentaties, workshops, vergaderingen en (netwerk)borrels. We zijn flexibel en bieden maatwerk voor elke situatie. We hebben een grote ruimte voor maximaal 150 personen, maar ook een kleinere ruimte voor vergaderingen. Naast presentatiematerialen, koffie en thee kunnen we ook de complete lunch of het diner verzorgen, met aansluitend bijvoorbeeld een rondleiding met proeverij in onze mooie brouwerij. Neem contact op voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kopje koffie.

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN?

Ons proeflokaal is geopend op woensdag t/m zaterdag, van 14:00 tot 00:00, en op zondag van 14:00 tot 22:00. Rondleidingen zijn op deze dagen mogelijk om 14.00. Reserveren kan via de bookingstool onderaan de site, of voor speciale verzoeken en grotere groepen via proeflokaal@baxbier.com

WAAR BEVINDT DE BROUWERIJ ZICH?

Onze brouwerij bevindt zich aan de Friesestraatweg 201/2a, 9743 AC Groningen.

KAN IK PARKEREN BIJ DE BROUWERIJ?

Ja! Je kan bij ons zowel je fiets als je auto gratis parkeren. Wij raden echter aan met de fiets te komen.. 😉

social mediaVOLG ONS

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0