BAXBIER GRONINGEN PROEFLOKAALWELKOM IN ONS PROEFLOKAAL

SCROLL VOOR MEER

Baxbier heeft naast de brouwerij een Proeflokaal met zonnig terras aan het Reitdiep. Het proeflokaal is van donderdag tot en met zondag geopend voor rondleidingen, proeverijen, diners, afstudeerfeesten, borrels en evenementen van jeu-de-boules toernooien tot elvis look-a-like wedstrijden en alles wat daar tussenin zit. Oh ja, je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen voor een paar goede glazen bier!

RONDLEIDINGEN & PROEVERIJEN

Ook wij ontkomen niet aan de nieuwe maatregelen. En alleen samen zorgen we ervoor dat we die zo snel mogelijk weer kunnen versoepelen. Daarom een herinnering van de bestaande regels plus enkele aanvullingen streng op een rijtje.

LOCKTOBER-MAATREGELEN:

* Maximaal 30 personen per ruimte (we hebben er twee)
* Maximaal 4 personen per reservering
* Om verzekerd te zijn van een tafel dien je te reserveren via proeflokaal@baxbier.com (alleen via e-mail!)
* Je reservering is pas definitief op het moment dat je daarvan een bevestiging krijgt
* Bij binnenkomst desinfecteer je je handen grondig
* Bij binnenkomst vul je via de QR-code een checkgesprek in
* Je blijft zoveel mogelijk aan je tafel zitten, we bedienen aan tafel
* Houd afstand, ook na een aantal glazen bier
* Om 21:30 is de laatste ronde, om 22:00 zit iedereen op z’n fiets
* Als je klachten hebt blijf je uiteraard thuis
* Stuur je opa en oma af en toe een appje
Veel leuker kunnen we het voorlopig niet maken, hopelijk wel nóg veiliger. We hopen jullie allemaal in kleine groepjes te blijven zien! ❤️

Baxbier heeft naast de brouwerij een Proeflokaal met zonnig terras aan het Reitdiep. Het proeflokaal is van donderdag tot en met zondag geopend voor rondleidingen, proeverijen, diners, afstudeerfeesten, borrels en evenementen van jeu-de-boules toernooien tot elvis look-a-like wedstrijden en alles wat daar tussenin zit. Oh ja, je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen voor een paar goede glazen bier!

RONDLEIDINGEN

De rondleiding begint in principe om 16.30 en duurt circa 25 minuten. De proeverij duurt ongeveer een uur. Er is echter altijd ruimte voor maatwerk. Heb je een specifiek verzoek? Mail dan naar proeflokaal@baxbier.com!

ETEN & DRINKEN

Ons Proeflokaal is geopend van donderdag tot en met zondag. We serveren elke week een wisselend weekmenu met lekkere daghappen en een aantal vaste klassiekers. We gebruiken zoveel mogelijk groente, zuivel en vlees van biologische boeren in de regio die hun dieren voeren met onze bierbostel, een restproduct van het brouwproces. Daarnaast koken we graag met onze bieren, of bedenken we gerechten die perfect passen bij een van onze vaste bieren.

Je kunt zo aanschuiven, maar als je met een grotere groep bent vinden we het fijn als je even reserveert. Ook als je al gegeten hebt is het Baxbier Proeflokaal de perfecte plek om je avond te beginnen. Neem plaats op ons zonnige terras aan het water, of zoek binnen een mooie tafel met zicht op de glimmende brouwketels om te genieten van onze bieren en borrelhapjes.

proeflokaal-6
proeflokaal-7
proeflokaal-5
proeflokaal-2

SMAAKT HET NAAR MEER?

  • RONDLEIDING
  • FEESTELIJK
  • ZAKELIJK

We nemen je graag mee voor een unieke inkijk in onze brouwerij. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag verzorgen wij een rondleiding door de Baxbier brouwerij in Groningen. Elke rondleiding wordt in ons sfeervolle proeflokaal afgesloten met een proeverij van verschillende Baxbieren.

Ons Proeflokaal is de perfecte plek om jouw feestje te vieren. Of je nou afgestudeerd bent, jarig bent, gaat trouwen, met pensioen gaat, of een Elvis Look-a-like contest wilt organiseren: Bij ons kan het. We denken graag met je mee, we hebben ruime ervaring met ondere andere BBQ’s, Pubquizzen, live muziek van klassiek tot modern, trouwfeesten en grote diners. Maatwerk of vragen?

Als je voor jouw zakelijke evenement op zoek bent naar een inspirerende locatie ben je bij ons aan het juiste adres. Het Proeflokaal is bij uitstek geschikt voor onder andere congressen, teamuitjes, presentaties, workshops, vergaderingen en (netwerk)borrels. We zijn flexibel en bieden maatwerk voor elke situatie. We hebben een grote ruimte voor maximaal 150 personen, maar ook een kleinere ruimte voor vergaderingen. Naast presentatiematerialen, koffie en thee kunnen we ook de complete lunch of het diner verzorgen, met aansluitend bijvoorbeeld een rondleiding met proeverij in onze mooie brouwerij. Neem contact op voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kopje koffie.

VEELGESTELDE VRAGEN

WAAR BEVINDT DE BROUWERIJ ZICH?

Onze brouwerij bevindt zich aan de Friesestraatweg 201/2a, 9743 AC Groningen.

KAN IK PARKEREN BIJ DE BROUWERIJ?

Ja! Je kan bij ons zowel je fiets als je auto gratis parkeren. Wij raden echter aan met de fiets te komen.. 😉

social mediaVOLG ONS

Biermandje
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0