ABOUT US

Baxbier werd in 2014 opgericht door twee vrienden. Wat uit nieuwsgierigheid en hobby begon, nam al snel serieuze vormen aan. Na een succesvolle crowdfunding werd in 2016 de eigen brouwerij geopend. Tien jaar later zijn bieren als Kon Minder en Koudvuur internationaal in de prijzen gevallen, zijn we in elke hoek van het land verkrijgbaar, hebben we een prachtig proeflokaal aan het water én organiseren we jaarlijks een groot bierfestival. Dag in dag uit zijn we met zo'n 25 enthousiaste mensen aan het werk om innovatieve bieren te ontwikkelen, vaak met veel hop of een leuke twist. We hebben een brede core range, maar brouwen daarnaast nog veel meer eenmalige bieren. Vaak samen met aansprekende brouwerijen uit binnen- en buitenland. Baxbier staat bekend om de liefde voor spelen en experimenteren. Ons motto is niet voor niks: Seriously Playful.

2014

FOUNDED

5000

CANS PER DAY

100%

PLAYFUL

SERIOUSLY PLAYFUL

Ons motto is Seriously Playful. We nemen ons bier heel serieus, maar onszelf een stuk minder. Als het om het ontwikkelen van recepten of technieken gaat kunnen we ons verliezen in het perfectioneren van het kleinste detail, maar in onze etiketten en de namen van het bier willen we zoveel mogelijk humor stoppen. Zelfspot, een knipoog of een goede woordgrap is ons veel waard. Er zijn al genoeg andere dingen om je heel erg druk om te maken!

bekijk bieren

Instagram

Follow Us On Instagram - Commerce X Webflow TemplateFollow Us On Instagram - Commerce X Webflow TemplateFollow Us On Instagram - Commerce X Webflow TemplateFollow Us On Instagram - Commerce X Webflow TemplateFollow Us On Instagram - Commerce X Webflow Template