PROEFLOKAAL

Baxbier heeft naast de brouwerij een Proeflokaal met zonnig terras aan het Reitdiep. Het proeflokaal is van woensdag tot en met zondag geopend voor rondleidingen, proeverijen, diners, afstudeerfeesten, borrels en evenementen zoals onze maandelijkse pubquiz. Ook is het in mogelijk je eigen evenement bij ons te organiseren, in overleg is vrijwel alles mogelijk!  Oh ja, je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen voor een paar goede glazen bier.

OPENINGSTIJDEN

Ons proeflokaal is geopend op woensdag t/m zondag, van 14:00 tot 00:00. Rondleidingen met een proeverij zijn op deze dagen mogelijk om 16:30 en kosten €15,00 per persoon. Reserveren kan via de knop ‘Reserveren’ rechtsonder op deze pagina. De rondleidingen zijn normaal gesproken in het Nederlands, alleen op vrijdag kan de rondleiding ook in het Engels gegeven worden.

MENUKAART

Bekijk onze menukaart via onderstaande knop.

RESERVEREN

Zeker zijn van een plekje in ons proeflokaal? Reserveer dan direct via onze bookingstool onderin je scherm.

WEBSHOP

Haal je favoriete Baxbieren in huis via onze webshop.

core range
seasonals
one-offs
bandwagon series
party like its...
collabs

CONTACT

Vragen, ideeën of een klacht? Neem contact met ons op! Dat kan op vele manieren, kies wat voor jou het prettigst is. Wij stellen alle feedback zeer op prijs. Mede hierom streven we er naar om altijd binnen 48 uur te reageren.

CONTACT KANTOOR (MA-VR 09.00 – 17.00)
CONTACT PROEFLOKAAL (WO-ZO 14.00 – 00.00)
SOCIALS
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0